Energeticky nezávislé domy

Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá energeticky efektivními domy a využití technologií vedoucí ke snížení závislosti na inženýrských sítí. Praktická část popisuje rekonstrukci rodinného domu na hybridní dům, který využívá dostupné technologie ke snížení závislosti na inženýrských sítí.
This bachelor thesis deals with energy efficient homes and the use of technologies leading to reduced reliance on utilities. The practical part describes the renovation of a single-family house into a hybrid house that uses available technologies to reduce dependence on utilities.
Description
Citation
SEDLÁK, Š. Energeticky nezávislé domy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Energetika, procesy a životní prostředí
Comittee
doc. Ing. Marek Baláš, Ph.D. (předseda) Ing. Petr Kracík, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jana Kolenčíková (člen) Ing. Ladislav Dubnický (člen) doc. Ing. Jiří Pospíšil, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-21
Defence
Student seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky oponenta. V průběhu obhajoby byly položeny následující doplňující otázky: 1. S jakou cenou elektřiny jste počítal ve své práci? Zodpovězeno. 2. Rekonstrukce byla uvažována na starším nebo na novém rodinném domě? Zodpovězeno. 3. Způsob stanovení TUV? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO