Návrh aplikace pro správu tenkých klientů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce pojednává o návrhu a vývoji aplikace určené pro centralizovanou správu a konfiguraci tenkých klientů nabízených společností OldanyGroup s.r.o. Účelem této aplikace je zjednodušení administrace a sledování nasazených zařízení pro zákazníky, ale také zvýšení konkurenceschopnosti celého řešení tenkého klienta nabízeného společností.
This thesis focuses on designing and developing a centralized management and configuration solution for the thin clients offered by the OldanyGroup s.r.o. company. The purpose of this application is to simplify the thin client administration and control for customers as well as to improve the competitiveness of the whole thin client solution offered by the company.
Description
Citation
JUHAŇÁK, F. Návrh aplikace pro správu tenkých klientů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen) Ing. Hana Klčová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-07
Defence
Otázky vedoucího práce: Odpovězeno Otázky oponenta: Odpovězeno doc. Karpíšek: Z jakého důvodu jsou náklady na vývojářské nástroje nulové? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO