Financování developerských projektů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na téma financování developerských projektů. Práce je rozdělena na tři části, teoretickou, analýzu současného stavu a praktickou. První částí jsou teoretická východiska a základní pojmy potřebné k pochopení problematiky. V druhé části je provedena analýza současného stavu na trhu nemovitostí a na trhu úvěrů. Následně jsou vypracovány analýzy ke konkrétnímu developerskému projektu. Třetí částí je praktická část práce, ve které je poukázáno, jak může být developerský projekt financován a vytvořen vlastní návrh financování.
This Bachelor thesis focuses on the topic of financing development projects. The work is divided into three parts, theoretical, analysis of the current status and practical. The first part is the theoretical starting points and basic concepts needed to understand the issues. In the second part, an analysis of the current state of the property market and the credit market are made. Afterwards there are analyses of a specific developer project. The third part is the practical part of the work, which shows how a development project can be financed and its own financing proposal created.
Description
Citation
FORAL, M. Financování developerských projektů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Eva Lajtkepová, Ph.D. (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Kateřina Fojtů, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-23
Defence
Otázky vedoucího práce - odpovězeno Otázky oponenta práce - odpovězeno Ing. Bumberová: Pokuste se jasně definovat vymezení řešeného problému v práci. Popište metodiku identifikace a analýzy rizik ve své práci. Kde figuruje kriteriální analýza pro rozhodnutí o zdrojů financování? - částečně odpovězeno Pozn.: Návrhová část je na hranici obhajitelnosti s ohledem na hlavní cíl práce.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO