Sponzoring a reklama jako zdroj financování hokejového klubu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na financování hokejového klubu. Jedním z primárních zdrojů k zabezpečení této činnosti je sponzoring. Další nedílné součásti financování klubu jsou jeho reklamní možnosti. V práci je specifikováno jaké má klub sponzory, jaká je spolupráce se sponzory, co jim klub nabízí za protislužby a jaké pro sponzory plynou výhody ze sponzorování hokejového klubu. Reklamní část je zpracována jako jedna z protislužeb klubu pro sponzora.
The Bachelor thesis focuses on the financing of the ice-hockey club. One of the primary sources for financial security of the club´s activities is a sponsorship. Another integral part of the club´s financing are the advertising possibilities. Advertising possibilities specifies what kind of sponsors and what kind of cooperation club have. What can club offer to sponsor and what are the benefits for sponsors. The advertising part is handled as one of the benefits for sponsor.
Description
Citation
ŠATNÍKOVÁ, E. Sponzoring a reklama jako zdroj financování hokejového klubu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) doc. PaedDr. Marie Blahutková, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Otázky vedoucího bakalářské práce: Odpovězeno Otázky oponenta bakalářské práce: Odpovězeno Otázka: Ing. Josef Veselý, CSc. Zabývala jste se průzkumem u potencionálních sponzorů (firem)? Slyšela jste o konceptu CSR? Odpovězeno Otázka: Ing. Karel Doubravský, Ph.D. Na str. 34-35 máte uvedené tabulky, vycházela jste z nich při vyhodnocení? Odpovězeno Otázka: doc. PaedDr. Marie Blahutková, Ph.D. Návrh č. 3: "Trénuj s Tygry" - jak by se využil? Odpovězeno Otázka: prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. Co by mohlo pomoci při získávání sponzoringu? Jaký je podíl sponzoringu na financování klubu? K čemu slouží Vaše SWOT analýza? Odpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO