Návrh na rozšíření mateřské školy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá analýzou současného stavu vybrané mateřské školy. Na základě provedené analýzy je vytvořen návrh na rozšíření mateřské školy, vzhledem k nedostatečné kapacitě budovy. V rámci diplomové práce jsou navrhnuta řešení nedostatků vyskytujících se mateřské škole. Je vytvořen návrh na rozšíření mateřské školy o novou třídu společně s kalkulací vzniklých nákladů a výnosů.
This thesis analyzes the current state of the selected Kindergarten. Based on the analysis made a proposal to extend kindergarten, due to lack of capacity building. The thesis is designed to address deficiencies occurring in kindergarten. It created a proposal to extend the new kindergarten class together with the calculation of the costs incurred and revenues.
Description
Citation
FRANKOVÁ, M. Návrh na rozšíření mateřské školy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Luděk Mikulec, CSc. (předseda) Ing. Libor Chadima (místopředseda) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2013-06-12
Defence
Ing. Veselý: Ve SWOT analýze je uvedeno "dobrá pověst MŠ", kam byste to jednoznačně zařadila? Personální složení MŠ? - odpovězeno Ing. Chadima: Ve SWOT analýze je uvedena "porodnost", jak je to myšleno? A z pohledu investora to hodnotíte jak? - odpovězeno Ing. Beranová: Na st. 49 uvádíte "Analýzu..." proč to skutečně analýzou není? Liší se nějakým způsobem analýza přispěvkové organizace a podnikatelského subjektu? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO