Panel uživatelského rozhraní s dotykovým grafickým LCD

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Diplomová práce se zabývá realizací Panelu uživatelského rozhraní primárně určeného pro monitorování a zobrazování veličin elektrického pohonu experimentálního letounu Marabu. Panel je však možno použít v mnoha jiných náročných aplikacích. Důraz je kladen na seznámení s knihovnou funkcí pro grafické LCD.
The Master`s thesis gives the basic facts about realisation of HMI. It will measure and display the electric quantity of electric traction of the Marabu experimental aircraft. The HMI is possible to use for other difficult applications. The main part of the thesis is overviewed the graphic function library for LCD.
Description
Citation
PLASS, P. Panel uživatelského rozhraní s dotykovým grafickým LCD [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a výkonová elektronika
Comittee
prof. Ing. Jiří Skalický, CSc. (předseda) doc. Dr. Ing. Miroslav Patočka (místopředseda) Ing. Dalibor Červinka, Ph.D. (člen) Ing. Petr Huták, Ph.D. (člen) doc. Ing. Pavel Vorel, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Vítek, Ph.D. (člen) Ing. Zdeněk Wolf (člen) Ing. Petr Procházka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-07
Defence
Vlastní práce je přehledná a logicky uspořádaná, program a funkce grafické knihovny jsou dostatečně popsány. Student prokázal jak znalosti z oblasti programování, tak i návrhu DPS. Student prezentoval své výsledky před komisí přesvědčivě a jistě. Odpovědi na předložené otázky komise byly také výstižné, student se v dané problematice dobře orientuje.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO