Návrh systému s permanentními magnety

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce využívá a komentuje současné možnosti parametrického modelování, je zde sestaven výčet nových možností programu Autodesk Inventor Series 2012.Popis samotného modulu. Dále jsou zde shrnuty výhody adaptivního modelování a na jednoduchém modelu je adaptivní modelování prakticky provedeno. V praktické části se věnuje možnostem animace a vytvoření modelu v prostředí modulu prezentace a v programu Autodesk Inventor Studio, ve kterém je následně vytvořena animace magnetického stojánku.
This work describes the current variants of parametric modeling, there is a list compiled new possibilities of program Autodesk Inventor Series 2012. It also included a description of the module it self. There are also summarized the advantages of adaptive modeling and a simple model of adaptive modeling is almost done. In the practical part I devoted to the possibilities of animation creation model in the environment of the presentations and in the program Autodesk Inventor Studio, which is then created animations magnetic stand.
Description
Citation
ŠAŠEK, M. Návrh systému s permanentními magnety [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Silnoproudá elektrotechnika a elektroenergetika
Comittee
prof. Ing. Vítězslav Hájek, CSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Klíma, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Bohuslav Bušov, CSc. (člen) doc. Ing. Radoslav Cipín, Ph.D. (člen) Ing. Petr Huták, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Student seznámil komisi se svou prací „Návrh systému s permanentními magnety“. Při prezentaci byl student jistý a klidný. Na otázky oponenta byl dobře připraven. Drobné problémy měl při odpovědích na otázky komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO