Způsoby ocenění nemovitostí na Slovensku se zaměřením na nemovitosti typu byt

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Cílem mé diplomové práce je zmapovat způsoby ocenění a metody používané na Slovensku se zaměřením na byty. Popsat situaci na trhu s nemovitostmi na Slovensku, pokusit se získat vyjádření realitních kanceláří nebo znalců ohledně stavu trhu s byty na Slovensku. Srovnat nabídku a poptávku pro vybranou nemovitost. Provést charakteristiku způsobu ocenění a ocenit vzorový byt podle těchto metodik. V úvodu definuji základní pojmy z oblasti oceňování nemovitostí, v další části je soupis a popis jednotlivých oceňovacích metod. V další navazující části se zabývám trhem s byty na Slovensku a jako poslední část je připojeno ocenění bytů pomocí těchto metod.
Aim my diploma work work is chart manners evaluation and method used on Slovakia with a view to flats. Describe situation on startle with real property on Slovakia, try to obtain formulation realtor's office or experts as to buyers' market with housing on Slovakia. Compare offer and demand for choice real property. Carry out characteristics way evaluation and value exemplary flat after these methodist. In introduction define fundamental terms from areas appraisement real property, in next parts is list and description single estimative methods. In next coherent transport systems parts deal with market with housing on Slovakia and last part is on line state evaluation flats by the help of these methods.
Description
Citation
KOPIC, M. Způsoby ocenění nemovitostí na Slovensku se zaměřením na nemovitosti typu byt [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Albert Bradáč, DrSc. (předseda) doc. Ing. Bohumil Puchýř, CSc. (místopředseda) Ing. Milan Šmahel, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Andrea Pavlíková (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO