Stanovení rozdílu cen garáží u RD v Havířově

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na srovnání vybraných způsobů ocenění pro nemovitost typu garáž v lokalitě Havířov, a to konkrétně garáží z cihelných bloků. V této práci půjde o srovnání ceny administrativní dle platného cenového předpisu a ceny tržní dle komparativní metody a položkového rozpočtu. Mimo srovnání ceny administrativní s cenou tržní budu dále zkoumat výsledný cenový rozdíl mezi nákladovým způsobem ocenění a porovnávacím způsobem ocenění na reálné problémové situaci.
This thesis focuses on the comparison of selected methods for the valuation of property type garage in Havirov, namely the garage of brick blocks. In this work will be the comparison of prices according to the current administrative price regulation and market prices according to the comparative method and itemized budget. In addition to administrative price comparison market price, I will further explore the resulting price difference between the cost valuation method and comparison method of valuation real problem situation.
Description
Citation
OKROUHLÝ, P. Stanovení rozdílu cen garáží u RD v Havířově [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lukáš Daněk, Ph.D. (člen) Ing. Alena Superatová, Ph.D. (člen) Ing. Bronislav Žáček (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO