Návrh střednědobého investičního portfolia podniku v podmínkách soudobého českého finančního trhu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem optimální finanční investice podniku s ohledem na jeho investiční strategii a soudobou ekonomickou situaci. Návrh optimální finanční investice podniku byl vytvořen na základě analýzy aktuální situace na finančních trzích a analýzy současných investičních příležitostí na finančním trhu České republiky.
Master´s thesis deals with proposal for optimal financial investment of company with regard to its investment strategy and present economic situation. Proposal for optimal financial investment of company has been formed on the basis of the analysis of situation on financial markets and analysis of present investment opportunities on financial market of Czech Republic.
Description
Citation
JONÁŠ, P. Návrh střednědobého investičního portfolia podniku v podmínkách soudobého českého finančního trhu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) RNDr. Michal Beránek, Ph.D., MBA (místopředseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Zuzana Němcová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-05
Defence
Otázky vedoucího a oponenta byly zodpovězeny. Prof. Rejnuš: Proč kladete tak velký důraz na vývoj Americké ekonomiky a její dopad na ČR. Dr. Beránek: V jaké fázi hospodářského cyklu se ČR nachází? Ing. Hanušová: Míra zisku z realizované investice v porovnání s možnými substituty.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO