Financování projektů ze zdrojů EU

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá problematikou projektového managementu v oblasti investičních projektů na obnovu strojní technologie a možnostmi jejich financování. Cílem práce je vytvořit studii proveditelnosti pro investiční projekt zavedení nové, moderní technologie zachlazování pekařských výrobků a posoudit jeho realizovatelnost a efektivnost. Výsledkem této práce bude doporučení pro firmu, zda projekt realizovat, či nikoli.
This master's thesis deals with the problems of project management in the field of investment projects of recovering machine technology and their financing opportunities. The aim is to create a feasibility study of investment project of a new, modern technology based on a cooling of a bakery products and to assess its feasibility and effectivness. The rusult of this thesis will be a recommendation for the company, whether to implement the project or not.
Description
Citation
KNICHALOVÁ, G. Financování projektů ze zdrojů EU [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (předseda) Ing. Vladimír Hibš, Ph.D., MBA (místopředseda) doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (člen) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Josef Šunka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO