Podnikatelský záměr pro založení kavárny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Práce se zabývá zpracováním podnikatelského záměru pro založení kavárny, určené pro zákazníky různé věkové kategorie a zákazníky s odlišnými zájmy. V teoretické části jsou popsána teoretická východiska potřebná k vypracování podnikatelského záměru. V praktické části je proveden marketingový výzkum, analýza současné situace na trhu, SLEPT analýza, SWOT analýza a návrh podnikatelského záměru s vyčísleným finančním plánem.
The work deals with the processing of business plan of cafeteria foundation, designed for different age groups of customers and customers with different interests. The theoretical part describes the theoretical background needed to develop the business plan. The practical part includes marketing research, analysis of the current market situation, SLEPT analysis, SWOT analysis and draft of the business plan with predicted financial plan.
Description
Citation
KŘÍŽOVÁ, I. Podnikatelský záměr pro založení kavárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (předseda) Ing. Vladimír Hibš, Ph.D., MBA (místopředseda) doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (člen) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Josef Šunka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-01-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO