Marketingový plán pro společnost Sika CZ, s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem mé diplomové práce s názvem Marketingový plán pro firmu Sika CZ, s.r.o. zabývající se produkcí stavební chemie, je analýza stávající situace podniku. V první části pod názvem Nejnovější teoretická východiska se věnuji návrhu metod, analýz a prvků marketingové komunikace, které jsou nezbytné pro navržení marketingového plánu. Obsahem analytické části je provedení jednotlivých analýz, které jsou podkladem pro následující část nazvanou Vlastní návrhy řešení. V kapitole Vlastní návrhy a řešení pak navrhuji komplexní marketingový plán, který firmě přispěje k dosažení zvolených cílů firmy.
The subject of my thesis, entitled A Marketing Plan for the company Sika CZ, Ltd, which deals in the production of chemicals for the building industry, is an analysis of the current situation of the company. The first part, entitled The Newest Theoretical Data, is devoted to a proposal of the methods, analyses and elements of marketing communication that are essential for the creation of a marketing plan. The analytical part of the thesis involves the individual analyses that form the basis for the following part, entitled My Proposals for a Solution. In the chapter My Proposals and Solutions, I subsequently put forth a comprehensive marketing plan that would lead to the attain-ment of the company’s specific goals.
Description
Citation
KUCIELOVÁ, G. Marketingový plán pro společnost Sika CZ, s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-06
Defence
Ot. oponenta - odpovězeno 1) doc. Kocmanová: Jak bude firma financovat podporu prodeje? Vliv marketingové propagace na tržby. - odpovězeno 2) Ing. Chlebovský: Jak dlouho bude trvat, než se přestanou zaměňovat značky Sika a Siko? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO