Modul pro sledování mobilních objektů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem diplomové práce je provést inovaci jednotky NCL07 firmy NAM system a.s.. Výsledná jednotka by měla mít lepší parametry a menší rozměry. Měla by být srovnatelná funkcemi i rozměry s obdobnými přístroji na trhu. V úvodní části projektu budou popsány funkce a jednotlivé obvody jednotky NCL07. Dále bude provedena analýza s cílem navrhnout úpravy vedoucí ke zmenšení rozměrů DPS a zlepšení dalších parametrů jednotky vč. návrhů na SW zlepšení. Teoretická část práce bude zaměřena na výběr hlavních měřených veličin a metody ověřování přesnosti měření. Také zde budou popsány teoretické základy použité v dalších částech práce. V praktické části bude uveden postup návrhu inovované jednotky. Na závěr budou provedena měření inovované jednotky a výsledky porovnány s konkurenčními projekty.
The aim of this thesis is to innovate NCL 07 unit made by NAM system a.s. The new device is intended to have improved parameters and diminished dimensions. It should be fully comparable to similar products on market. In the first part there are described features and individual circuits of NCL07 unit. Further there is done an analysis to suggest modifications leading to reduce proportions of DPS and to enhance other parameters including SW design improvement. Theoretical part deals with selection of main measured values and methods of verification of measurement accuracy. There is also described theoretical basis used in the oncoming sections of the thesis. In the practical part there are presented procedures of designs of innovated product. In the conclusion there will be made testing of new unit and results will be compared to competitive commodities.
Description
Citation
FAMFULÍK, L. Modul pro sledování mobilních objektů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Aleš Prokeš, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Šebesta, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Václav Říčný, CSc. (člen) Ing. Michal Kubíček, Ph.D. (člen) Ing. Karel Fliegel, Ph.D. (člen) Ing. Roman Tkadlec, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-07
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO