Řízení všesměrového podvozku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem práce byl návrh a realizace softwaru pro řížení modelu synchronního všesměrového podvozku. Text se zabývá prezentací konstrukce reálného modelu podvozku. Dále je popsána funkce a princip programu podvozku. V následující části je prezentována uživatelská aplikace pro komunikaci s podvozkem. Nakonec je představena možnost komunikace a řízení podvozku z prostředí Matlab Simulink.
The aim of this work is to design and implement software for omnidirectional chassis control. The document takes into account a real model of the chassis. Furthermore, the text presents the principles of the chassis and the client program for control. In the end the possibility of communication and control with Matlab Simulink environment is discussed.
Description
Citation
HRAZDIRA, A. Řízení všesměrového podvozku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Automatizační a měřicí technika
Comittee
prof. Dr. Ing. Miroslav Pokorný (předseda) prof. Ing. Petr Pivoňka, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Ludvík Bejček, CSc. (člen) Ing. Tomáš Macho, Ph.D. (člen) Ing. Jan Pásek, CSc. (člen) Ing. Miloslav Richter, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-16
Defence
Student zodpověděl všechny otázky oponenta i komise. Student obhájil bakalářskou práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO