Redoxní elektrodové procesy v gelových elektrolytech s obsahem nanooxidů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá chováním elektrochemicky aktivních látek v polymerních gelových elektrolytech. V teoretické části je popsána fyzikální podstata elektrodových oxidačně – redukčních reakcí, vlastnosti elektrolytů, jejich příprava a použití. V experimentální části je popsána příprava a postup měření gelových elektrolytů.
This thesis discusses behaviour of electrochemically active substances in gel electrolytes. The theoretical part of the paper aims to describe physical essence of electrode oxidizing - reducing reaction and characteristics of electrolytes. The experimental part is describe preparation and advance measuring gel electrolytes.
Description
Citation
HÁLA, M. Redoxní elektrodové procesy v gelových elektrolytech s obsahem nanooxidů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
prof. Ing. Jiří Kazelle, CSc. (předseda) prof. Ing. Jiří Vondrák, DrSc. (místopředseda) Ing. Karel Pospíšil (člen) Ing. Peter Barath, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Hégr, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-11
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi se zadáním, zpracováním a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Otázky u obhajoby: Jak jste určil hodnotu R u jednotlivých vzorků?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO