Automatický posuv pro digitální zapisovač dat

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Diplomové práce Řízení Automatického posuvu pro digitální zapisovač dat se primárně zabývá návrhem a konstrukcí zařízení pro měření pološířky laserového svazku. Úvodní část práce je věnována souvisejícím teoretickým základům a slouží pro lepší orientaci v následujcích kapitolách. Druhá část je potom věnována samotné konstrukci, osazení a oživení přípravku.
Master theses of Automatic Shift Control of the Digital Data Recorder is primarily concerned to design and construction of equipment used for measuring the half-width of the laser beam. The introductory part is devoted to the related theoretical basics and serves for better orientation in the following chapters. The second part is devoted to construction, completion and basic setting of product.
Description
Citation
ŠUTA, V. Automatický posuv pro digitální zapisovač dat [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Otakar Wilfert, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Petržela, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jaromír Kolouch, CSc. (člen) Dipl. Ing. Dr. Techn. Michal Ries (člen) doc. Ing. Oldřich Ondráček, CSc. (člen) doc. Ing. Milan Polívka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-07
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO