Výcvik dopravních pilotů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce má za účel poukázat na obtížnost a různé metody výcviku dopravních pilotů. Zároveň může sloužit jako návod pro kohokoliv, kdo by se chtěl stát dopravním pilotem a s létáním se doposud nesetkal. Dále práce obsahuje rozvahu nad strategií výcviku z hlediska financí a vlastních možností adepta, kterou by si měl každý, kdo usiluje o dopravní létání dobře rozmyslet než začne. V práci je taktéž zahrnuta návratnost investic, která může být pro některé stěžejní při rozhodování. Mimo to řeší i problematiku úvěrů pilotů a přináší pohled na nové trendy v letectví.
This thesis is intended to highlight the difficulty and different methods of training airline pilots. It can also serve as a guide for anyone who would like to become a transport pilot and he has not met flying yet. Further the thesis includes a balance sheet of the training strategy in financial terms and their own possibilities of the adept, that anyone who considers the traffic flying should think of well before starting. The thesis also includeds the return on investment, which may be crucial in any decision-making. In addition, it addresses the issue of loans and the pilot takes a look at new trends in aviation
Description
Citation
MÜLLER, D. Výcvik dopravních pilotů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Letecký provoz
Comittee
doc. Ing. Dušan Kevický, CSc. (předseda) doc. Ing. Slavomír Vosecký, CSc. (místopředseda) Ing. Jiří Chlebek, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Kujal, Ph.D. (člen) Ing. Josef Rada (člen) Ing. Miroslav Smola (člen) Doc. Ing. Vladimír Smrž, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Štrůbl, gen.mjr.(v.v.) (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO