Metodika ohledání nemovitostí pro ocenění jednotlivých typů objektů užívaných pro bydlení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
V této diplomové práci je zpracován přehled podkladů a postup místního šetření pro oceňování jednotlivých typů nemovitostí určených pro bydlení. Práce je zaměřena na ohledání nemovitosti při místním šetření u jednotlivých typů oceňování a na podklady potřebné pro provedení jejich ocenění. V rámci této práce bylo provedeno místní šetření na rodinném domě a v bytové jednotce. Výsledkem této práce je stanovení postupu při ohledání nemovitosti a zajištění podkladů, které doplňují informace o nemovitosti.
In this diploma thesis is processed summary of bases and a method of local investigatioun for evaluation individual types of property intended for housing. The thesis is focused on the realty inspection by individual type sof evaluating and its bases necesery for implementation. In terms of this thesis was made a local inquiry of a family house and a flat. The outcome of the thesis is to determine a procedure for the realty inspection and ensuring bases, which are completing the information about the property.
Description
Citation
TYLŠAROVÁ, S. Metodika ohledání nemovitostí pro ocenění jednotlivých typů objektů užívaných pro bydlení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (místopředseda) Ing. Milan Šmahel, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Andrea Pavlíková (člen)
Date of acceptance
2011-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO