Multimediální služby v IMS

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce rozebírá novou technologii v mobilních službách { IP multimedia subsystem. První, teoretická část podrobn popisuje architekturu této technologie, její základní protokoly. Jelikož se jedná o real-time služby, je také potřebné popsat QoS (třídu kvality služeb). Tento protokol zajišťuje spravedlivé dělení rychlostí a nedochází tak k zahlcování sít. Druhá, praktická část, je zaměřena na popsání vývojového prostředí SDS od firmy Ericsson, ve kterém je navržen klient využívající IMS a vysvětlení jeho zákadních funkcí, hlavn popis komunice s jednotlivými funkními bloky.
This master thesis refers to a new technology in a mobil services IP multimedia subsystem. First, the theoreticl part, refers to the architectury of this technology and elementary protocols. Although it is real-time services, is nesessary to refer about the Quality of Services, that it ensures the condent transmition of data. The second, practisy part refers to a the development background SDS 4.0 FD1 from Ericsson ltd., that it is used develop aplications for IMS technology. It will be to develop the aplication , that it used to the IMS and it refers to the elementary function and comunication.
Description
Citation
DOHNÁLEK, V. Multimediální služby v IMS [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Telekomunikační a informační technika
Comittee
doc. Ing. Vladimír Kapoun, CSc. (předseda) doc. Ing. Václav Zeman, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Vondra, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Karel Slavíček, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Šilhavý, Ph.D. (člen) Ing. Radek Zezula, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Krajsa, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-10
Defence
V úvodu tvrdíte, že IMS slouží pro GSM síť. Jakým způsobem?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO