Analýza problémů zaměstnávání cizinců v České republice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou zaměstnávání cizinců v České republice. Cílem práce je zhodnotit dopady problémů z této činnosti plynoucích a navrhnout opatření, která budou optimální z hlediska státu, zaměstnanců i zaměstnavatelů.
The master´s thesis deals with problems of employing foreigners in the Czech Republic. The aim is to assess the consequences of the problems arising from this activity and to propose measures that will be optimal for state, employees and employers.
Description
Citation
SEDLÁČEK, D. Analýza problémů zaměstnávání cizinců v České republice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
doc. Ing. et Ing. Renáta Myšková, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Marie Paseková, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Michal Polák, Dr. (člen) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-07
Defence
Otázka vedoucího práce - zodpovězeno v plném rozsahu Otázka oponenta práce - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Myšková: Východiskem pro určení hrubé mzdy byl kvalifikovaný odhad? Proč jste určil danou výši hrubé mzdy? - zodpovězeno v plném rozsahu. doc. Myšková: Zabýval jste se strukturou cizinců, kteří přichází do České republiky. Je zde možné pozorovat určitý časový vývoj? Jaký je aktuální situace týkající se této problematiky mezi Českou republikou a Slovenskem? - zodpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO