Zhodnocení plánované investice ve vybraném podniku s ohledem na finanční situaci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na posouzení efektivnosti plánované investice v Zemědělském družstvu Dešov. Pro hodnocení efektivnosti investičního záměru jsou uplatněny statické a dynamické metody. V práci je provedena finanční analýza zastoupena poměrovými ukazateli. Dle výsledných hodnot těchto ukazatelů jsou formulovány návrhy ke zlepšení zjištěných slabých stránek. Pomocí metod hodnocení ekonomické efektivnosti investice je formulováno doporučení o realizaci a navržena doporučení pro další rozvoj zemědělského družstva.
This thesis aims to assess the effectiveness of planned investments in agricultural cooperatives Dešov. To evaluate the effectiveness of the investment plan the static and dynamic methods are applied. The financial analysis represented by relative indicators is performed in the work. According to the resulting values of these indicators the proposals to improve the weaknesses are identified. Using the methods of evaluating the economic efficiency of the investment recommendations on the implementation and proposed recommendations for the further development of agricultural cooperatives is formulated.
Description
Citation
PUCHNAROVÁ, M. Zhodnocení plánované investice ve vybraném podniku s ohledem na finanční situaci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) Ing. Eva Rousová, Ph.D. (místopředseda) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2013-06-10
Defence
otázky vedoucího: odpovězeno otázky oponenta: odpovězeno otázka: Ing. Josef Veselý, CSc.: Co je kogenerační jednotka - charakteristika? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO