Standardizace práce mistra

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na optimalizaci procesů ve společnosti Siemens, s.r.o. - odštěpný závod elektromotory Mohelnice, které povedou k zeštíhlení výroby. Obsahuje analýzu procesů a návrh na zefektivnění řídících prací mistra, standardizaci a definici rozhraní.
This thesis deals with optimizing processes at Siemens, s.r.o. - electric motors spin-off plant in Mohelnice, leading to slimmed-down manufacturing. It includes an analysis of processes and a proposal to increase the efficiency of foreman's organization of work, standardization and interface definition.
Description
Citation
GRULICH, P. Standardizace práce mistra [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. Jarmil Cileček (místopředseda) doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Otázky vedoucího bakalářské práce: odpovězeno Otázky oponenta bakalářské práce: odpovězeno Prof. Rejnuš: Metoda brainstorming - popis a jak byla organizována? Doc. Rašticová: Metoda snímkování - kdo s touto metodou přišel? Ing. Cileček: Měl by mistr být více s lidmi na dílně nebo s vrcholovým vedením?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO