Návrh řízení rizik vybraného podnikatelského subjektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce s názvem Návrh řízení rizik vybraného podnikatelského subjektu se zabývá řízením rizik podniku Zemědělské družstvo Radiměř. Práce je rozčleněna na dvě části, část teoretickou, která popisuje základní pojmy a metody analýzy a řízení rizik a to jak v rovině obecné, tak v rovině daného oboru, a část praktickou, v níž jsou na základě vybraných analýz rizik identifikována nejvýznamnější rizika v podniku. Na základě dosažených výsledků jsou následně navržena preventivní a nápravná opatření k eliminaci těchto rizik.
The diploma thesis titled Risk Management Proposal for a Selected Business Entity deals with the risk management of the company Zemědělské družstvo Radiměř. The thesis is divided into two parts, theoretical part introducing basic terms and methods of risk analysis and risk management on both, general and specialization, levels, and practical part describing the most important risks of the company identified by the selected risk analysis. Based on the gained data and results preventive and corrective measures for elimination of the risks are given.
Description
Citation
DOLEŽALOVÁ, H. Návrh řízení rizik vybraného podnikatelského subjektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-24
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO