Návrh stroje pro stříhání a ohýbání vybrané součástky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
KVAPIL Jan: Návrh nástroje pro stříhání a ohýbání vybrané součástky Diplomová práce, která je vypracovaná v rámci magisterského studia M-VSR, obsahuje stručný přehled a popis technologie stříhání a ohýbání. V práci je proveden výpočet, který je nezbytný pro konstrukci střižného a ohýbacího nástroje. Modely a výkresy jsou vytvořeny v softwaru SolidWorks 2012. Práce obsahuje obecný postup od zadání až po vyhotovení dané součástky.
KVAPIL Jan: Bending and cutting press machine for representativ part The Master´s thesis, which is developer in an undergraduate degrese in M-VSR, provides a brief overview and description of the cutting and bending technology. The thesis is carried out the calculation, which is essential for the design cutting and bending tools. Models and design are created in the software SolidWorks 2012. The Master´s thesis includes a general procedure after the award until after copy the parts on it.
Description
Citation
KVAPIL, J. Návrh stroje pro stříhání a ohýbání vybrané součástky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výrobní stroje, systémy a roboty
Comittee
prof. Ing. Stanislav Hosnedl, CSc. (předseda) doc. Ing. Radek Knoflíček, Dr. (místopředseda) doc. Ing. Miroslav Maňas, CSc. (člen) doc. Ing. Lubomír Vašek, CSc. (člen) Ing. Vladimír Dokoupil, CSc. (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO