Návrh opatření na snížení rizik pro společnost JOSA KOVO s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na analýzu vybraného procesu společnosti JOSA KOVO s.r.o. a detekci jednotlivých rizik. Poznatky získané v teoretické části práce jsou v praktické části využity pro aplikaci zvolené metody analýzy rizik. Detekce rizik bude provedena pomocí analýz interního a externího okolí podniku a pomocí metody analýzy rizik. Jednotlivá rizika budou vyhodnocena a na základě získaných poznatků bude následně proveden návrh doporučení a opatření, která povedou ke snížení jednotlivých rizik. Diplomová práce poskytuje ucelený pohled na měření a snižování rizika, se zaměřením na podnikatelské prostředí, a to z hlediska teoretických postupů včetně praktické aplikace na konkrétní společnost.
Diploma thesis focuses on the analysis of selected process of company JOSA KOVO s.r.o. and on the detection of selected risks. Acquired knowledge from the theoretical part is utilized for the application of selected risk analysis method in the practical part. Detection of risks will be performed with the use of analysis of internal and external company environment and risk analysis method. Identified risks will be evaluated and with the use of acquired knowledge there will be made a proposal of recommendations and measures, which will lead to reduction of risks. Diploma thesis provides a comprehensive view of measuring and reducing risks in business environment, in terms of theoretical methods and also practical application for a selected company.
Description
Citation
SALAJ, T. Návrh opatření na snížení rizik pro společnost JOSA KOVO s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik firem a institucí
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) Ing. Lubomír Weigel, CSc. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-25
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO