Financování z ESF

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem diplomové práce „Financování z ESF“ je studium a popis politiky hospodářské a sociální soudržnosti, dále Evropského sociálního fondu, jeho začlenění ve struktuře fondů Evropské unie, jeho cíle a užitky. Druhá část této práce má čtenářům poskytnout cenné informace a užitečné rady, jak postupovat při přípravě projektu čerpající dotace z Evropského sociálního fondu. V praktické části práce jsou veškeré poznatky uplatněny na konkrétním projektu a to na projektu Městského úřadu ve Žďáru nad Sázavou.
The thesis „Financing from the ESF“ deals with a study and description of a policy of economic and social cohesion, further the European Social Fund, its incorporation in a structure of European Union funds, its objectives and benefits. The second part of this thesis is to supply readers with valuable information and useful advice on how to act when preparing a project drawing subsidies from the European Social Fund. In the practical part of the thesis, all knowledge is applied to a concrete project namely a project of the Municipal Office in Žďár nad Sázavou.
Description
Citation
ŠTURSOVÁ, K. Financování z ESF [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
JUDr. Alena Schillerová, Ph.D. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martina Sochorcová (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Mgr. Petr Václavek (člen)
Date of acceptance
2010-06-22
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO