Využití prostředků umělé inteligence pro podporu rozhodování v podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá použitím prostředků umělé inteligence pro podporu manažerského rozhodování v podniku. Součásti práce je aplikace, která pomocí genetických algoritmů a zadaných kritérií určí optimální rozmístění vysílačů pro internetové připojení v dané lokalitě.
The master’s thesis deals with a use of artificial intelligence as a support for decision in a company. The thesis contains application which is based on techniques of genetic algorithms and sets of conditions to determine the deployment of transmitters for internet connection in a given location.
Description
Citation
TIRINDA, V. Využití prostředků umělé inteligence pro podporu rozhodování v podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Ing. Eva Rousová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2013-06-11
Defence
Otázky oponenta: odpovězeno ot.1) Ing. Eva Rousová, Ph.D. Jaká je efektivita zapojení genetického algoritmu? Odpovězeno ot.2) Ing. Josef Veselý, CSc. Pro jaký typ podniku má navrhovaný systém využívaný? Odpovězeno ot.3) prof. Ing. Petr Dostál, CSc. Uvažovala se výška využité antény? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO