Analýza radarových signálů s vnitropulsní modulací v Matlabu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá vlivem vnitropulsní modulace na funkci neurčitosti. Funkce neurčitosti nám udává rozlišovací schopnost systému v dálce a Dopplerově kmitočtu. Práce se skládá z obecného popisu základů radiolokace, jednotlivých modulací a vlastního řešení v programu MATLAB s využitím řídkých matic. V textu jsou obsaženy grafy funkcí neurčitosti pro jednotlivé modulace, vytvořené v MATLABu
This thesis is dedicated to pulse modulation influence to the ambiguity function. The ambiguity function indicates the resolution of the system in range and Doppler frequency. The thesis contains the general introduction of radiolocation basis, individual modulations and the solution in MATLAB environment utilizing spare matrix principles. Graphs of ambiguity function for individual modulations created in MATLAB environment are included in the text.
Description
Citation
TRNČÍKOVÁ, V. Analýza radarových signálů s vnitropulsní modulací v Matlabu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Dr. Ing. Zbyněk Raida (předseda) doc. Ing. Jiří Petržela, Ph.D. (místopředseda) Ing. Dr. Techn. Vojtěch Derbek (člen) doc. Ing. Jiří Kozumplík, CSc. (člen) Ing. Josef Vochyán, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Schejbal, CSc. (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO