Design domácího kina

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Hlavním cílem mojí bakalářské práce je najít nový přístup a nová ergonomická, technická a estetická řešení, která splňují nejnovější poţadavky na domácí přístroje dnešní doby. Výsledkem by měl být návrh, který je moderní i vizuálně přitalţlivý. Měl by také ukázat nový směr, kterým by se design domácího kina mohl ubírat. Důleţité je, aby také splňoval psychologické a společenské funkce. Moje domácí kino by se mělo líbit větší části zákazníků, kteří mají zájem o domácí kino. Mým přáním je také, aby se společnost pozastavila nad jeho krásou.
The main aim of my bachelor´s thesis is to find new approaches and new ergonomic, technical and esthetic solutions which satisfy the latest requirements for domestic devices of today. The result should be a design that is modern in appearance and technology should also show a new direction for the design of home theater could take. Another aim is also to fulfill psychological and social function and in order to appeal more to the public and suspended to its beauty.
Description
Citation
KNÁPEK, M. Design domácího kina [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Průmyslový design ve strojírenství
Comittee
doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD. (předseda) akad. soch. Tamara Buganská (místopředseda) Ing. Jiří Bukvald (člen) doc. Ing. Daniel Koutný, Ph.D. (člen) doc. Ing. arch. Jan Rajlich (člen) Ing. Dana Rubínová, Ph.D. (člen) Ing. Jakub Roupec, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO