Detekce přítomnosti olova v pájkách používaných v elektrotechnice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Práce se zabývá problematikou detekce přítomnosti olova v pájkách používaných v elektrotechnice. Základním zaměřením práce je nastudování a ověření základních principů kvantitativního stanovení těžkých kovů pomocí elektrochemických metod, zvolení nejvhodnější metody pro detekci olova a konstrukce přístroje, který detekci umožní.
This work deals with issues of lead detection in solder irons used in electrotechnics. The general aim is to study principles of quantitative heavy metal detection by the electrochemical methods, optimal method selection and construction of detecting instrument.
Description
Citation
MACHÁŇ, L. Detekce přítomnosti olova v pájkách používaných v elektrotechnice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
prof. Ing. Vladislav Musil, CSc. (předseda) prof. Ing. Karel Zaplatílek, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Josef Šandera, Ph.D. (člen) Ing. Zdenka Rozsívalová (člen) Ing. Martin Adámek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-09
Defence
Vysvětlete termín "citlivost"? K čemu jinému (kromě detekce olova) je možné přístroj využít? Jaké je přibližně očekávané množství pájky pro praktické využití přístroje?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO