LABORARTORY BRNO

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Galerie architektury, designu a moderního umění je situována na nároží, čímž se stává exponovaným prvkem a dominantou nároží. Vznik nové instituce je impulzem pro přísun lidí. To je nutno vzít v potaz. a zkultivovat okolní prostředí. Rozšíření pěší zóny a odklon dopravy na velký městský okruh by naprosto jednoduchám a radikálním zákrokem pomohli souč. situaci. Hmota je členěna do různých částí a tvarů determinována jeho funkcí respektující okolní zástavu, provoz a jeho obyvatelstvo. Tím je docíleno rozdílných pocitů, které se promítají jak ve tvaru budovy tak i na fasádě.y. Jako klíčová slova jsou použita : noblesa, čistota, jednduchost, velkorysost prostoru a nenárořnost. Konstukřní program nabízí otevřené, flexibilní prostory o různých výškách, atmosférách tvarech a charakteru.
Gallery of Architecture, Design and Modern Art is located on the corner, thus becoming a dominant element of the exposed corner. This should be taken into account. and cultivate the surrounding environment. Extending pedestrian and traffic diversion on the large ring road would absolutely and radical surgery helped coefficient for the situation. The material is divided into different parts and shapes determined by its function respecting the surrounding arrest operation and its population. This is achieved by different feeling, which is reflected both in the shape of the building and on fasádě.y. As keywords are used: nobility, purity, jednduchost, generous space and nenárořnost. Konstukřní program offers an open, flexible spaces of varying heights, shapes and atmospheres character.
Description
Citation
ČERMÁKOVÁ, T. LABORARTORY BRNO [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Milan Nytra (předseda) doc. Ing. arch. Maxmilian Wittmann, Ph.D. (člen) Ing. arch. Maria Topolčanská, Ph.D. (člen) Ing. Petr Suchánek, Ph.D. (člen) Ing. arch. Radek Suchánek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-05-20
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO