Financování neziskové organizace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Práce se bude zabývat financováním a finanční analýzou neziskových organizací se zaměřením na amatérské fotbalové kluby. V analytické části bude provedeno zhodnocení finanční analýzy, CBA analýza na návrh nové budovy se šatnami a technickými místnostmi ve fotbalovém klubu „TJ Sokol Slavonín“. Na základě zjištěných výsledků je podán návrh na zlepšení návratnosti investice s následným návrhem na finanční strukturu a v posledním kroku stanovení rozpočtu na další rok zahrnující financování investice.
This master´s thesis deals with evaulating of non-profit organizations focusing on amateur football clubs. During the analytical part,a financial statement will ge given by a CBA analysis based on a practical example of designing a new building with changing rooms and technical infrastructure of the football club "TJ Sokol Slavonin". "Finally, proposals improving the return on investment, followed by a financial structure, how to finance the project in an optimal way, show that an integrated finance model was created.
Description
Citation
ZABÁK, M. Financování neziskové organizace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) Ing. Eva Rousová, Ph.D. (místopředseda) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2013-06-10
Defence
otázky oponenta: odpovězeno otázka: Ing. Josef Veselý, CSc.: Využívají se dobrovolnické činnosti jako potenciální zdroj financování? odpovězeno otázka: Ing. Eva Rousová, Ph.D.: Jaké výhody a nevýhody metody CDA byly zjištěny při provedné a jaká váha byla přikládána jednotlivým položkám. odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO