Stereofonní audio výkonový zesilovač ve třídě D

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Obsahem práce je návrh a realizace stereofonního audio výkonového zesilovače ve třídě D o výstupním výkonu 2x20W. Práce zahrnuje i návrh a realizaci předzesilovač a napájecí jednotku. Samotná práce je pak rozdělena do čtyř bloků. V prvním bloku je shrnuta teorie problematiky zesilovačů ve třídě D, v druhém jsou pak rozebrány navržené obvody, v třetím bloku jsou prezentovány výsledky simulací v programu PSpice a v posledním čtvrtém bloku je popsána realizace obvodů a prezentace naměřených hodnot.
The content of this project is design of stereo audio amlifier working in class D with output power 2x20W. Project includes also a design of preamplifier and power supply. This project is divided into the four parts. In first part the theory and problems of amplifiers working in class D is resumed, in the second the designed circuits are dicussed, in the third the results of simulations in the program PSpice are presented and the last part of project describes the realization and presents the results of measurements.
Description
Citation
KAZELLE, K. Stereofonní audio výkonový zesilovač ve třídě D [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
doc. Ing. Tomáš Frýza, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Lubomír Brančík, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Lucie Hudcová, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Šebesta, CSc. (člen) Ing. Karel Ulovec, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-15
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své bakalářské práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO