Řídicí systém pro laserovou herní zbraň

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem zařízení pro hru lasertag. Práce obsahuje popis principu jednotlivých částí zařízení a řeší jejich požadavky na ně. Hlavními částmi je zbra- ňová jednotka, ozvučovací systém, kapacitní spínač a ostatní periferie. V praktické části je proveden návrh pro všechny části zařízení a realizace zvukového modulu a kapacitního spínače. Jednotlivé části zařízení jsou popsány a řešeny jako samostatná zařízení. Práce obsahuje také použitý zdrojový kód, který je přiložen na CD.
This thesis is focused on design of devices for lasertag game. The work describes the functionality of each subsystem for lasertag game and specifies also their requirements. The gun unit, sound system, capacitive proximity sensor and other peripherals represent the main parts of lasertag system. The complete design for all units and final realiation of the sound system and capacitive proximity sensor are provided in the practical part of this work. Source code for microcontrollers are included in attached CD.
Description
Citation
SVOZIL, M. Řídicí systém pro laserovou herní zbraň [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
doc. Ing. Jiří Šebesta, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Tomáš Kratochvíl, Ph.D. (místopředseda) prof. Dr. Ing. Zbyněk Raida (člen) doc. Ing. Tomáš Frýza, Ph.D. (člen) Ing. Ivo Viščor, Ph.D. (člen) Ing. Luděk Závodný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-08-30
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO