Hodnocení finanční situace v podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení hodnotí finanční situaci podniku Hadač a Zapletal, s.r.o. v období let 2006 – 2009 pomocí vybraných základních metod finanční analýzy. V teoretické části práce je nastíněn profil dané společnosti a vysvětlen pojem finanční analýza, na jejíchž principech je finanční rozbor proveden. V druhé části práce jsou pak získaná data vyhodnocena a porovnána s daty stanovenými pro žádoucí rozvoj společnosti. Na základě těchto výsledků jsou dále navrhnuty zásady pro zlepšení současného stavu společnosti a její perspektivní vývoj v budoucnosti.
The submitted thesis Evaluation of the Financial Situation of a Company is taking care of financial situaton of the Hadač a Zapletal, s.r.o. company in the period between years 2006 and 2009 on the basic of selected methods of the Financial Analysis. In the theoretical part there is outlined profile of mentioned company and the Financial Analysis concept on which basis is explained . In the second part obtained data are evaluated and compared with ideal datas for company growth.On the basis of this results, steps for improving present situation in the company and its perspective future are proposed.
Description
Citation
HADAČ, M. Hodnocení finanční situace v podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (místopředseda) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen) JUDr. Petra Schillerová (člen) Ing. Květoslava Plačková (člen)
Date of acceptance
2011-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 5 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO