Studie optimalizace materiálového toku Dolu Darkov

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce navrhuje metodu, která zefektivní dopravu materiálu do dolu. První část práce je zaměřena na teoretické podklady, které budou využity v druhé části práce. Ta se soustředí na analýzu a vyhodnocení současné používané metody dopravy materiálu do Dolu Darkov v Karviné. Výstupem je navržení změn, které zajistí efektivnější, a hlavně rychlejší způsob dopravy do dolu.
This bachelor thesis designs a method to streamline the transport of material to mine. The first part focuses on theoretical background, which will be used in the second part. It focuses on analysis and evaluation of current methods used to transport the material down Darkov mine in Karviná. The output is designing changes to ensure efficient and rapid way to get to mine.
Description
Citation
KOTULA, P. Studie optimalizace materiálového toku Dolu Darkov [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) Ing. Petr Novotný, MBA (místopředseda) doc. Ing. Milan Dvořák, CSc. (člen) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Josef Šunka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO