Řídící a monitorovací jednotka pro hlavici optického spoje

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Náplní Diplomové práce „Řídící a monitorovací jednotka pro hlavici optického spoje“ je návrh a realizace hardwaru a softwaru jednotky, která bude umožňovat vzdálené řízení a přenos dat prostřednictvím sítě internet. Pro potřeby hlavice optického spoje je požadováno, aby jednotka umožňovala monitorování a nastavování analogových veličin pomocí webového rozhraní (webových stránek). Obsahuje popis rozhraní Ethernet a použitých síťových protokolů. Hardware jednotky tvoří mikrokontrolér C8051F120 a ethernetový kontrolér CP2200 firmy Silicon Laboratories.
The aim of Master's thesis "Control and monitoring unit for optical link station" is design of hardware and software of unit, which provides remote control and data transfer through Internet. It is required monitoring and setting analog parameters of optical link station by web service. It includes description of Ethernet and net protocols. The core of unit are microcontroller C8051F120 and ethernet controller CP2200 made by Silicon Laboratories.
Description
Citation
OVČÁČEK, M. Řídící a monitorovací jednotka pro hlavici optického spoje [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Jiří Svačina, CSc. (předseda) prof. Ing. Aleš Prokeš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jan Prokopec, Ph.D. (člen) Ing. Zbyněk Lukeš, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Šebesta, Ph.D. (člen) doc. Dr. Ing. Josef Punčochář (člen) Ing. Zuzana Krajčušková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2008-06-10
Defence
Student referuje o své diplomové práci a seznamuje komisi s dosaženými výsledky. Čtou se posudky vedoucího a oponenta diplomové práce. Student odpovídá na dotazy oponenta. Probíhá rozprava o diplomové práci. Student reaguje na otázky a připomínky členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO