Náklady a přínosy zdravého životního stylu pro zaměstnance a jeho zaměstnavatele

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu nákladů při absenci zaměstnanců v pracovní neschopnosti. Pomocí průzkumu je posouzena hodnota přímých i nepřímých nákladů. Dále se práce zabývá možností snížení těchto nákladů pomocí podpory zdravého životního stylu v řadách zaměstnanců.
The bachelor's thesis is focused on the analysis of costs in the absence of employees on a sick leave. Value of direct and indirect costs is assessed by using a survey. Afterwards thesis deals with possibility of reducing these costs by supporting healthy lifestyle among employees.
Description
Citation
PRAX, M. Náklady a přínosy zdravého životního stylu pro zaměstnance a jeho zaměstnavatele [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
doc. PaedDr. Emil Řepka, CSc. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
otázky oponenta: odpovězeno otázky vedoucího: odpovězeno ot.1) Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. Kolik podniků bylo zařazeno do provedeného průzkumu? Jaké jsou důvody pro realizaci uvedených návrhů? Odpovězeno ot.2) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. Co je podstatou zdravého životního stylu? Odpovězeno ot.3) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. Je možné uvedený výzkum aplikovat na jiné instituce, např. Fakultu podnikatelskou? Odpovězeno ot.4) doc. Paedr. Emil Řepka, CSc. Jaké vydíte zdroje psychického stresu v podnicích? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO