Podnikatelský plán - zábavně sportovní areál se zaměřením na koně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce obsahuje podnikatelský plán na rozšíření stávajícího podniku. V teoretické části je popsán způsob, jakým by měl být podnikatelský plán sestavován a všechny jeho součásti. Praktická část je pak věnována analýze možností dalšího růstu ranče. Je popsán stávající stav podnikání i to, jak se projeví navrhované změny. Část práce je pak věnována detailnímu představení aktivit a marketingovému plánu. Kromě všech obvyklých analýz je obsažena i detailní analýza cashflow. Dále práce obsahuje přehled očekávaných příjmů a nákladů.
Master's thesis comprehends a business plan for expand an existing business. In the theoretical part is described how should be prepared a business plan and all of its components. The practical part is devoted to analyzing the possibilities of further growth. It describes the current state of business and how the proposed ganges effect it. Part of the work is devoted to a detailed presentation of activities and marketing plan. In addition to all usual analyzes contained a detailed analysis of cash flow. The work also contains an overview of expected revenues and expenses.
Description
Citation
ZÁMEČNÍKOVÁ, P. Podnikatelský plán - zábavně sportovní areál se zaměřením na koně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) Ing. Petr Bačík, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Koleňák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-06
Defence
Otázka č.1: Ing. Koleňák: Máte v plánu ještě nějaké další podnikání, nějakou diversifikaci? Otázka č.2: doc. Sojka: Vysvětlete pojmy v ceníku Otázka č.3: Ing. Heralecký: Popisujete, že některá rizika se nevyplatí pojistit, která? V jakých jednotkách máte tabulky a grafy? Vše odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO