Strategie rozvoje podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem rozvoje strategie společnosti Pharma Future s.r.o. Konkrétně jde o rozšíření působnosti na zahraniční trh. V práci se analyzují vnitřní i vnější stránky společnosti, její okolí působící na ni, s cílem zjistit aktuální postavení na trhu. A z toho vyplývající zdroje konkurenční výhody. Implementací navrhované strategie se docílí zlepšení dosavadního postavení společnosti na trhu.
This thesis deals with strategy of company development for a company Pharma Future Ltd. Specifically, the extensit of the foreign market. Thesis analyses internal and external aspects company and its environs. Objective is find out position on market and resulting source of competitive advantage. Improvement of current positron in the market is achieved by imlementation suggested strategy.
Description
Citation
KONOPKOVÁ, J. Strategie rozvoje podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) doc. Ing. Jitka Kloudová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-07
Defence
Otázky oponenta diplomové opráce: odpovězeno Doc. Kloudová: Upřesnění z diplomové práce týkající se strategie firmy. Jaké typy strategie si firma může zvolit a jakou si zvolila? Ing. Svirák: Zabývala se studentka ohodnocením toho, co který návrh přinese a co který návrh bude firmu stát? Prof. Režňáková: Vyhodnotila studentka dopad na finanční výsledky podniku? Co rozumí studentka pod pojmem "obyčejní lidé" (z důvodu odbornosti práce je nutné používat odborné termíny)? Strategická analýza podniku - prováděla ji studentka? Z důvodu nesouladu názvu a cílů práce, problematika je pojata příliš široce pojata, práce jde příliš málo do hloubky k jádru problému. Proto se komise usnesla na hodnocení C.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO