Plastické hmoty a jejich zpracování

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
V bakalářské práci jsou shrnuty základní empirické poznatky o možnostech zpracování plastických materiálů. Dále jsou uvedeny rozbory charakteru materiálů plastických hmot a rozbor využití těchto hmot ve strojírenském průmyslu. Tato práce se zabývá i technologickými metodami zpracování plastických hmot. Konkrétně je provedeno i shrnutí informací o technologiích potřebných pro výrobu forem na plasty. Klíčová slova
This research the basic empirical knowledge about the processing of plastic materials. The following are analyzes of the nature of plastic materials and analysis of the use of these materials in the engineering industry. This paper deals with the technological methods of processing plastics. Specifically, it is done as a summary of information about the technologies needed for the production of molds for plastics. Key words
Description
Citation
KOPEČNÝ, A. Plastické hmoty a jejich zpracování [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojní inženýrství
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Prokop, CSc. (předseda) doc. Ing. Karel Kouřil, Ph.D. (místopředseda) Ing. Roman Kubík, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jozef Majerík, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Jambor, Ph.D. (člen) Ing. Vítězslav Svoboda, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-14
Defence
Bakalář seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise.V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: Jak se mění mechanické vlastnosti plastů s teplotou? Jak se projeví vliv času na vlastnosti plastů? Co znamená pojem únava materiálu? Jaké se dají u plastů provádět povrchové úpravy? Dají se plasty povlakovat? Otázky členů komise byly zodpovězeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO