Návrh řízení výrobního procesu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá vytvořením a aplikací metodiky na zlepšování výrobního procesu. Jsou zde analyzovány procesy pro průchod zakázky podnikem a činnosti mistra, na jejichž základě byla vytvořena metodika pro soustavné zlepšování výrobního procesu a byla aplikována na data získána při analýze. Na základě aplikace metodiky byla navržena opatření pro zlepšení výrobního procesu.
The aim of this diploma thesis is to create and apply a methodology to improve the manufacturing process. Processes for the passage of a contract through the company and activities of the foreman were analyzed. According to this analysis, a methodology was created for continuous improvement of the manufacturing process. This methodology was applied to the data obtained in the analysis. Based on the application of the methodology, actions have been proposed to improve the production process.
Description
Citation
HALA, F. Návrh řízení výrobního procesu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. (předseda) doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-10
Defence
Otázky vedoucího práce - zodpovězeno Otázky oponenta práce - zodpovězeno prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. Otázky: Autor časových studií, vysvětlete normu času a množství - zodpovězeno doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D. Otázky: Vyčíslování a formulace typů nákladů, efekt a přínosy návrhu práce - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO