Optimalizace daně z příjmu právnických osob

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V této bakalářské práci se zabývám problematikou daně z příjmu právnických osob. Práce je rozdělena na dvě hlavní části. V první části se zaměřila na základní pojmy z oblasti daní z příjmu a na postup výpočtu daně z příjmu právnických osob. V druhé praktické části aplikuji získané poznatky k optimalizaci daně z příjmu u vybraného podniku a tím snížím daňovou povinnost na minimum.
In this bachelor thesis I solve problems with the optimalization of income tax of legal bodies. Bachelor thesis have two main parts. The first part focuses on basic concepts of taxes on income and on the process of calculation. In second practical part I apply the knowledge to optimize income tax of select company. This way I will reduce tax liability to a minimum.
Description
Citation
ŠEBESTOVÁ, M. Optimalizace daně z příjmu právnických osob [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Sadovský, CSc. (předseda) Ing. Pavla Vejmolová (místopředseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (člen) JUDr. Tomáš Soukup, BA. (člen) Ing. Mgr. Vladimír Šefl (člen)
Date of acceptance
2013-06-17
Defence
Otázka vedoucího práce - zodpovězeno v plném rozsahu. Otázka oponenta práce - zodpovězeno v plném rozsahu. Ing. Vejmolová: Kdo konkrétně vás bude při využívání investičních pobídek kontrolovat? - zodpovězeno v plném rozsahu.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO