Změna systému řízení malé firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem diplomové práce je anaýza a návrh systému řízení vybraného podniku podle manažerských funkcí. V práci je obsažena i strategická analýza, která je součástí analýzy podniku. Obsahuje návrhy a doporučení ohledně systému řízení, které by podpořily upevnění pozice firmy na trhu a přispěly ke zlepšení hospodářského výsledku firmy.
The main aim of Diploma Thesis is management system analysis and sugestion of chosen company, according to a management functions. Strategic analysis is a part of company analysis. It includes the proposals and recommendations of management system which gives a support for a company position at the market and helps to improve company economic result.
Description
Citation
ŠKVAŘILOVÁ, H. Změna systému řízení malé firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2007.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Iva Živělová, CSc. (předseda) prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (místopředseda) Ing. Miroslava Krčmová (člen) Ing. Michal Polák, Dr. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) doc. Ing. Dana Martinovičová, Ph.D. (člen) (člen)
Date of acceptance
2007-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO