Adaptivní rozdělovač datového toku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem algoritmů pro použití sériového rozhraní SGMII (serial gigabit multimedia independent interface) v adaptivním rozdělovači datového toku rámců pro sítě Gigabit Ethernet standard 1000Base-T a následnou implementací algoritmů do obvodu FPGA.
This diploma work aims to invent an algorithm for use of serial interface SGMII (serial gigabit multimedia independent interface) in adaptive embedded data splitter for Gigabit Ethernet standard 1000Base-T interface and also to aplicate these algorithms to FPGA circuit.
Description
Citation
KAZELLE, K. Adaptivní rozdělovač datového toku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Aleš Prokeš, Ph.D. (předseda) Ing. Petr Vágner, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Václav Říčný, CSc. (člen) Ing. Michal Kubíček, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Wieser, Ph.D. (člen) Ing. Roman Tkadlec, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-11
Defence
Student prezentoval výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídal na dotazy oponenta a vedoucího práce a na doplňující dotazy členů komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO