Podnikatelský plán

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na zpracování podnikatelského záměru na založení malé ekofarmy, kde by se ze začátku převážně pěstovala zelenina a ovoce a následně by se tyto plodiny prodávaly spotřebitelům. Teoretická část se zabývá poznatky nezbytnými pro založení a udržení podniku, praktická část je založena na informacích, týkajících se obchodní a finanční situace podniku.
The thesis is focused on the elaboration of a business plan for the establishment of small organic farm, where in the beginning mainly grown vegetables and fruits and consequently these crops sold to consumers. The theoretical part will deal with the elements necessary for establishing and maintaining business, practical part will be based on information relating to the business and financial situation.
Description
Citation
URBÁNKOVÁ, M. Podnikatelský plán [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (předseda) Ing. Pavla Vejmolová (místopředseda) doc. Ing. Jaroslava Rajchlová, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Svirák, Ph.D. (člen) JUDr. Tomáš Soukup, BA. (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
Otázka vedoucího bakalářské práce: Odpovězeno Otázka oponenta bakalářské práce: Odpovězeno Připomínka: Ing. Pavla Vejmolová Náklady a výdaje uvedené v práci - špatná terminologie. Připomínka: Ing. Jaroslava Rajchlová, Ph.D. Nemáte spočítanou hodnotu bodu zvratu. Chybí zhodnocení investice. Otázka: Ing. Jaroslava Rajchlová, Ph.D. Proč máte uvedenou zahajovací rozvahu, když jste živnostníci? Odpovězeno částečně Otázka: Ing. Pavel Svirák, Ph.D. Když jste dva živnostníci, proč tedy zakládáte s.r.o.? Odpovězeno Otázka: JUDr. Tomáš Soukup, BA. Plánejete prodej přes e-shop, jak si představujete dodávání Vašeho zboží? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO