Podnikatelský plán

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce je zpracována jako návrh podnikatelského plánu pro založení malého výrobního podniku v oblasti sedacího nábytku bez pevné vnitřní konstrukce. Podnikatelská činnost bude zpočátku provozována jako živnostenské podnikání s následnou změnou právní subjektivity na společnost s ručením omezeným. Práce je rozdělena na část teoretickou, která objasňuje základní pojmy a vymezuje problematiku části praktické, která obsahuje samotný podnikatelský plán, marketingový plán a perspektivy realizace tohoto podnikatelského záměru.
This thesis has been elaborated as a proposal of a business plan for establishment of a small-scale production company in the area of sitting furniture without any inner reinforcement. The business activity is supposed to be run as only licenced at the start with a perspective to subsequently change into a limited liability company as a legal entity. The thesis has been subdivided into: theoretical part, which clarifies fundamental notions and limits the issue of the practical part, which contains the business plan itself, marketing strategy and the prospects of realisation of this business intention.
Description
Citation
VÍTEK, O. Podnikatelský plán [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Doc. Ing. Jan Klíma, CSc. (předseda) JUDr. Lenka Hrstková Dubšeková (místopředseda) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen) Ing. Michal Polák, Dr. (člen) doc. Ing. Jaroslava Rajchlová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-19
Defence
Otázky vedoucí bakalářské práce - odpověděl Otázky oponenta bakalářské práce - odpověděl Ing. Jaroslava Rajchlová, Ph.D.: V práci máte stanoven cíl sestavit finanční plán zakládaného podniku, jaký tento finanční plán je? - odpověděl
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO