Podnikatelský plán

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce je zaměřena na sestavení podnikatelského záměru pro čajovnu japonského typu. V teoretické části jsou definovány základní pojmy např. podnikatel, podnik, podnikání, podnikatelský záměr. Dále obsahuje rozdělení podniků dle právních forem v ČR a náhled do strukturalizace podnikatelského záměru. V závěru teoretické práce jsou uvedeny analýzy nezbytné pro založení podniku. Praktická část je zaměřena na sestavení samotného podnikatelského záměru čajovny v Kladně. Jsou zde uvedeny všechny potřebné náležitosti podnikatelského plánu, od úvodních informací o podniku až po výkazy.
This thesis is focused on creating a bussines plan of Japanesse type tearoom. The theoretical part defines basic concepts such as business, entrepreneur, enterprise, business plan also includes distribution companies under legal forms in the Czech Republic, and insight into structuring a business plan. There are analyzes necessary for establishment in conclusion of the theoretical work. The practical part is focused on the preparation of the business plan itself tearoom in Kladno. There are all needed requisites of bussines plan, from baseline informations about company until financial statement.
Description
Citation
HORÁK, L. Podnikatelský plán [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (předseda) Ing. Vladimír Hibš (místopředseda) Ing. Michal Polák, Dr. (člen) JUDr. Ilona Rašovská (člen) Ing. Martina Pivodová (člen)
Date of acceptance
2013-06-17
Defence
Otázka vedoucí bakalářské práce, viz příloha. Otázky oponenta bakalářské práce, viz příloha. 1) Ing. Polák: V rámci své kalkulace uvažujete s denní návštěvnosti 23 hostů, je to reálné v místě provozovny? Dále přípomínky k výpočtové části práce, resp. přílohám. 2) Ing. Pivodová: Na jaké zákazníky se orientujete? 3) JUDr. Rašovská: Co jste myslel pod pojmem "legislativní strašák"? 4) Ing. Hibš: V případě přijatí zákona zakazujícího kouření (viz "legislativní strašák"), byly by vodní dýmky rovněž zakázany?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO