Návrh elektronického obchodu pro prodej elektronických cigaret

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Obsahem této bakalářské práce je návrh internetového obchodu pro prodej elektronických cigaret. Přináší přehled o možnostech pořízení e-shopu a zaměřuje se především na open-source systémy, které jsou na základě analýzy zhodnoceny a porovnány. V praktické části je to pak samotné vytvoření obchodu, jeho redesign, evidence produktů, systém stavů objednávek a především přínos vlastních řešení, jako je evidence běžné ceny u produktů a jejich kombinací, ověřování věku kupujícího, modul pro doplnění fakturačních údajů a kompletní změna faktur.
The content of this bachelor’s thesis is to design the e-shop for the sale of electronic cigarettes. It provides an overview how to purchase the e-shop and focuses especially on open-source systems, which are valuated and compared on the base of the analysis. In the practical part of this thesis is the creation of the e-shop, its redesign, product registration, order statuses system and primarily the benefit of own solutions, such as evidence of regular prices for the products and their combinations, purchaser’s age verification, module to complete the billing information and complete change of invoices.
Description
Citation
LIEBSCHER, L. Návrh elektronického obchodu pro prodej elektronických cigaret [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Petr Sodomka, Ph.D., MBA (předseda) doc. RNDr. Jiří Kropáč, CSc. (místopředseda) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Sedlák (člen)
Date of acceptance
2013-06-20
Defence
Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Sedlák: Náklady na projekt. Hodnocení: odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO